About

Jom Jadi Kawan!!

Thursday, 5 July 2012

Salah Faham

Malam yang dingin membuat aku tidak keruan seperti ada yang tidak kena. Entah mengapa perasaan sedang bercampur antara seronok, sedih, dan gelisah.

Aku pergi membancuh Nescafe 3 in 1 dengan harapan perasaan ini semua akan hilang. 

Tiba-tiba aku mendapat mesej daripada seorang rakan. Mesejnya berbunyi seperti ini.

"Adi, jom lepak Jusco tengok wayang lapan jam.. aku belanja...." 

Aku mulai konpius setelah membaca mesej itu. "Dah buang tebiat ke kawan aku sorang ni?" bisik aku dalam hati.

Aku pun membalas mesej member aku tu "Kau dah gila ke nak tengok wayang sampai lapan jam? Nak mampos!!!" 

Terus member aku senyap.......

Kemudian aku google, baru aku tau dia sebenarnya ajak aku tengok cerita 8Jam. Cis melepas!!!



25 comments:

  1. bro, kau patut menyesal bai sebab menolak. aku nak tunggu filem ni keluar asstro first. kalau takde, ke pasar malam la jawabnya hala tuju aku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. gua betul2 menyesal ni. Call member dia dah off..haha

      Delete
  2. hehe apela awk ni =P
    kan dah rugi.. hehe





    Slm kenal,
    cik ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..xde rezeki la awak..:p

      Salam kenal juga..=B

      Delete
  3. kan dah melepas. .next time pikir pnjang. .haha

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. I love this blog, simple, kemas & entri menarik! :) hehe. u're funny man! follow you!

    jemputlah baca blog!

    ReplyDelete
  6. haha..nmpk sgt xtau filem melayu yg baru.. ehh, sowi..gurau je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi, mulut...hehe...tak minat tgk wayang sebenarnya..;p

      Delete
  7. itulah , org tue dh kabor nak belanja . tak kesah la kalo btl 8 jam pn. keh3 . rezeki ditolak mentah2 namanya ni

    ReplyDelete
  8. hahaha... kalau tgok wayang lapan jam, mahu tak beku otak.. yela dlm wayang sejuk kot... XD jecoh dah cerita ni, macam best.. nak tngok juga la nanti.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk trailer macam best, tggu download je nnti..ahaks

      Delete
  9. hehe..rugi rugiiii.. kalo 8 jam , baik membuta kan..haha

    ReplyDelete
  10. hahaha......lawak2..:P
    tp syok gk kalo tgk wayang smpai 8 jam...rekod...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syok memang syok tapi nnti boleh beku..hehe

      Delete
  11. aku tak pernah dengar pun cerita 8 jam ni?
    eeeeeeeeeeeeeeeeeee, teruknya aku.

    ReplyDelete
  12. hahahahaha... boleh muntah hijau tu duduk dalam panggung wayang 8 jam..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..kalau cerita best xpe gak..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...