About

Jom Jadi Kawan!!

Friday, 19 August 2011

Jenis-Jenis SenyumAssalamualaikum,


Senyum membawa seribu makna kepada seseorang tetapi kita tahu tak jenis senyuman yang kita lemparkan itu jenis yang bagaimana?


Terdapat banyak jenis senyum.


1. Senyum simpulSenyum simpul ni selalu terjadi time kita dipuji oleh seseorang kadang-kadang sampai berbelit-belit kita senyum tapi masih cover gigi yang kuning tu. :)


2. Senyum kelat
Senyum ni selalu terjadi time hujung bulan time duit tengah tak ada tu. Masa tu la kita semua akan senyum kelat apabila kawan ajak kita keluar makan. "Kau pergi je la, aku dah kenyang" sambil tersenyum. Ha, ini la senyum kelat.


3. Senyum malu
Senyum ni bila perempuan jumpa lagi mula la nak mengedik. Senyum pun cover cun habis sampai penuh meter. Sambil senyum sambil tutup mata pulak tu, malu kat sapa pun tak tau la..Haha


4. Senyum bahagia


Kalau terlebih senyum ni boleh hantar hospital bahagia. Senyum macam ni sekali sekala boleh la, kalau tiap saat macam ni orang kata kita gila. 


5. Senyum kambing
Maksud aku bukan kambing tu senyum tapi kita ni ha yang tersenyum macam kambing. Haha. Senyum kambing ni hanya berlaku time nak Raya Korban je maklum ler semua nak makan kambing korban. Kalau makan lembu jadi la senyum lembu. Reti?


*Gambar semua dirembat daripada pakcik Google
Anda kategori mana? :)

4 comments:

  1. waahahaha.. sure ke senyum kambing tu jadi time raye korban.. kompem pasni ta nak senum dah.. uhuhu..:D

    ReplyDelete
  2. Haha...ntah..maybe kot..uhuh..

    ReplyDelete
  3. Wah..Tq yer senyum ikhlas..Hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...